Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Man kan blive konfirmeret, hvis man er døbt, har modtaget forberedelse og er fortrolig med den kristne børnelærdom og folkekirkens gudstjeneste.

Den almindelige forberedelse begynder i uge 43 og foregår torsdage i sognehuset og søndage i kirken. Selvom man skal være døbt for at blive konfirmeret, så skal man ikke være døbt for at deltage i forberedelsen, og hvis man så beslutter sig for at man vil konfirmeres, så sørger vi for en dåb i god tid inden. I Ørbæk Kirke ligger konfirmationen på Store Bededag (på nær i 2021, hvor den ligger søndag d. 25. april).

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem d. 1. april og d. 30. september, og du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke. Bemærk at både forberedelse og konfirmation foregår i bopælssognet, og man kan ikke tilmelde sig andetsteds uden forudgående aftale med sognepræsten. Har du brug for at tilmelde dit barn senere eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte præstesekretær Hanne Terndrup på haet@km.dk

Lovgrundlag

Konfirmationskalender: