Nu er kirkerne åbne igen!

Der er gudstjeneste Kristi Himmelfartsdag i Ans kl. 9.00 (uden altergang) og i Grønbæk kl. 10.30 (med altergang). Fremover følges gudstjenesteplanen i Fællesnævneren.

Det er virkelig glædeligt, at kirkerne nu er åbne igen! I en lang periode har kirkerne været aflåst, og der har hos os kun været dåb og begravelser. Nu bliver det igen muligt at:

Besøge kirkerne i dagtimerne

At samles til gudstjenester

At have aktiviteter i Sognehuset.

Til gudstjenester og kirkelige handlinger må der i Ans Kirke være 41 personer og i Grønbæk Kirke 54 personer – foruden de ansatte. Vi skal holde 2 meters afstand, da vi skal synge. Dog må personer, der til daglig er i tæt kontakt (f.eks. medlemmer af samme husstand), sidde med normal afstand til hinanden. Ved gudstjenester bliver salmeteksterne vist på væggen. Ønsker man at bruge en salmebog, må man medbringe sin egen.

Det har hele tiden været tilladt at holde dåb, vielser og begravelser/bisættelser i kirkerne, men med meget få deltagere. Nu bliver det muligt at være flere. Ved begravelser/bisættelser er der udenfor (på kirkegården eller ved rustvognen) slet ikke nogen begrænsning i deltagerantallet.

Det gælder naturligvis stadig, at vi skal passe på smittespredning. Hvis man har symptomer på Covid-19, bør man isolere sig derhjemme. I kirkerne er der fokus på rengøring og håndhygiejne. Ved indgangene er der håndsprit, som man skal benytte! Og så skal der holdes afstand: Ved sang 2 meter og ellers 1 meter.

Del dette: