Du er her: 

Pilgrimsvandringer i foråret 2021

Pilgrimsvandring har meget til fælles med vandring, fordi begge dele handler om at gå fra A til B og at nyde at være i naturen: Få luft, se på fugle, træer og blomster og opleve, hvordan årstidernes skift, får naturen til at forandre sig.

Pilgrimsvandring adskiller sig fra vandring, fordi vi, mens vi går fra A til B, også går en indre vej: En mere eksistentiel og tænksom vej. Vi går med et livstema eller nogle spørgsmål, vi tænker over. Vi går og snakker med hinanden og på andre strækninger går vi i stilhed.

På en pilgrimsvandring kan man både finde fællesskab med andre og tid til stilhed, til egne tanker og mulighed for at bede en bøn.

I foråret er pilgrimsvandringerne lagt op ad en gudstjeneste: Vi begynder med gudstjeneste kl. 9 og kører derefter til et naturskønt sted, hvor vi begynder pilgrimsvandringen. Temaet for vandringen lægger sig op ad gudstjenestens tema og fortællinger.

Palmesøndag d. 28. marts kl. 9.00: Fællesgudstjeneste i Vamdrup kirke med efterfølgende pilgrimsvandring. Efter gudstjenesten kører vi til Brødsgård Landbomuseum i egne biler. Herfra går vi en pilgrimsvandring i Harte skoven på 6 km. Husk madpakke. Tilmelding til Maria senest d. 27. marts på sms:  20464295. Adressen til Brødsgård Landbomuseum er: Brødsgårdsvej 52, 6000 Kolding

Kristi himmelfarts dag d. 13. maj kl. 9.00: Fællesgudstjeneste i Hjarup kirke med efterfølgende pilgrimsvandring. Efter gudstjenesten går vi til Ødis kirke gennem skoven, 7,2 km. Vi slutter med en andagt i Ødis kirke og spiser derefter madpakker i sognehuset Vestfløjen. Her afsluttes pilgrimsvandringen officielt. De, der har mod på at gå længere, kan gå med tilbage til Hjarup kirke, 5 km. Husk madpakke. Tilmelding til Maria senest d. 11. maj på sms:  20464295. Denne pilgrimsvandring arrangeres i samarbejde med sognepræsten i Ødis, Inger Hvindenbråten

 

 

Del dette: