Julekoncert / syng julen ind i Grønbæk kirke

Søndag den 6. december kl. 16

NB: tilmelding anbefalet!

Annette Bo Nielsen (sopran), Deborah Ann Josephson (cello), Lise-Lotte Kristensen (klaver/orgel)

Julekoncerten i Grønbæk kirke bliver i år en god blanding af koncert og fællessalmer. Vi skal lytte til solonumre som ”Ave Maria”, ”Nun komm, der Heiden Heiland og uddrag fra ”Messias”, og synge fællessalmer som ”Barn Jesus i en krybbe lå”, ”Hjerte, løft din glædes vinger” og ”Dejlig er jorden”. Der er i alt 7 solonumre for sopran, cello og klaver/orgel samt 6 fællessalmer.

Annette Bo Nielsen er uddannet klassisk sanger ved Nordjysk Musikkonservatorium. Hun har undervist i solosang ved bl.a. Vestervig kirkemusikskole, Aalborg universitet og Musikkonservatorier og været initiativtager og medstifter af Nordjysk Sangselskab. I dag er Annette ansat som korleder og kirkesanger ved Ansgars kirken i Aalborg.

Deborah Ann Josephson er uddannet cellist i USA, men har boet i Danmark i knap 25 år. Her har hun igennem årene assisteret Aalborg Symfoniorkester, undervist på kulturskolerne i Brønderslev og Aalborg samt været koordinator for Nordjyllands Ungdomssymfoniorkester. Deborah er fast medlem af Trio Nord.

Lise-Lotte Kristensen er uddannet organist og kantor ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har gennem årene været ansat som organist ved Fredenskirken, Sct. Catharina kirke og Grenaa kirke. I dag er hun ansat ved Sct. Nicolai kirke i Aabenraa. Lise-Lotte har en forkærlighed for anderledes orgelmusik, og har i den forbindelse udgivet en CD der hedder, ”Orglet danser”.

Der vil være plads til ca. 50 – 55 lyttere til koncerten, så derfor anbefales det at tilmelde sig ved organist Anette Jungild pr. mail eller SMS. Oplysningerne hertil kan findes på Grønbæk kirkes hjemmeside.

Velkommen til julekoncert i Grønbæk kirke, hvor der er fri entré.

Grønbæk Sogns Musikvenner

Der er mulighed for at få tilsendt en mail, når der i Grønbæk Sogn er koncert eller andre særlige musikalske arrangementer i vore kirker. Mailen vil blive udsendt få dage før arrangementet, og her vil det fremgå, hvilken type musikalsk arrangement det handler om. Om det er en koncert eller musikgudstjeneste (så som Alle Helgen, Kyndelmisse, De 9 læsninger mm.) Desuden oplyses i hvilken kirke arrangementet finder sted, tidspunktet, lidt om indholdet og om der er entré eller ej.

For tilmelding kontakt Anette Jungild.

Tlf. nr.: 51 14 22 49 eller mail: organist.anskirke@gmail.com