Grønbæk Sogns Musikvenner

Det er muligt at få tilsendt en mail, når der i Grønbæk Sogn er koncert eller andre musikalske arrangementer i Ans og Grønbæk kirker eller sognehuset.

I mailen vil det fremgå, hvilken type musikalsk arrangement det drejer sig om, hvor arrangementet finder sted, og om der er entré eller ej.

Ønsker man at tilmelde sig "Grønbæk Sogns Musikvenner", kan man kontakte:

Organist Anette Jungild

tlf. nr.: 51 14 22 49

organist.anskirke@gmail.com

(man kan til enhver tid framelde sig igen)

Guitarkoncert

i Grønbæk kirke

tirsdag den 17. september kl. 19.30

Kaare Norge, guitar

30 års jubilæumsturné

Det er 31 år siden, at Kaare Norge debuterede som solist med højeste udmærkelse fra Det jyske Musikkonservatorium i Århus. Allerede året efter i 1989 udsendte Kaare sit første klassiske guitar album, og herefter begyndte hans officielle karriere. I den anledning drager han nu på jubilæumsturné rundt i Danmark, og kommer også forbi Grønbæk kirke. Med sit solospil har Kaare Norge tryllebundet publikum i alle aldre. Dette har gjort ham til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart og Chopin til de mere folkelige melodier og populære navne som The Beatles og Led Zeppelin.

Som komponist har Kaare også markeret sig f.eks. med titel melodien - "Homage to Life" af Kaare Norge - oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet - ” En naturlig Forklaring” med Poul Thomsen som vært i 1992. Kaare har igennem tiden udgivet 23 cd-albummer, modtager guldplader og platinplade.

Programmet i Grønbæk kirke vil være et uddrag af både klassiske og spanske værker.

Koncerten koster 100 kr., som betales ved indgangen enten kontant eller med mobilepay.

Alle er velkomne!

Koncert og fernisering

søndag den 6. oktober kl. 14

i Ans Sognehus

Klezmerduo

Festmusik fra Østeuropa

Musik der lér med det ene øje, mens det andet græder!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Klezmerduo består af Henrik Bredholt (sopransax, dulcimer, tuba og sang) og Ann-Mai-Britt Fjord (harmonika, percussion og sang). Duoen hører til blandt landets førende fortolkere af den traditionelle jødiske festmusik – klezmer. I Østeuropa kaldtes en jødisk spillemand for en klezmer og det er sidenhen blevet betegnelsen for selve genren. Musikken er eksotisk - men genkendelig. Iørefaldende melodier veksler mellem det enkle og det virtuose med mange temposkift, nært beslægtet med både balkan og roma (sigøjner) traditionen. Klezmer taler til hjertet. Det er musik, der rummer længsel og smerte – men som samtidig insisterer på håbet, glæden, festen og viljen til livet.

Duoen har spillet musikken de sidste 25 år og giver over 100 koncerter om året herhjemme og i udlandet, hvor de har optrådt i de fleste europæiske lande samt i Israel, USA, Argentina og på Cuba. Klezmerduo har vundet en førstepris på Verdensmusikfestivalen samt udgivet 4 CD`er, der har fået flere Music Award nomineringer. Det bliver en festlig koncert med små fortællinger undervejs.

Efterårskoncerten i Ans Sognehus begynder kl. 14, og i pausen vil der være kaffe, te, hjemmebag samt fernisering af nyt kunst

Alle er velkomne til et par hyggelige timer i sognehuset med musik og kunst.

Fri entré.

Kommende gudstjenester