Grønbæk Sogns Musikvenner

Der er mulighed for at få tilsendt en mail, når der i Grønbæk Sogn er koncert eller andre særlige musikalske arrangementer i vore kirker. Mailen vil blive udsendt få dage før arrangementet, og her vil det fremgå, hvilken type musikalsk arrangement det handler om. Om det er en koncert eller musikgudstjeneste (så som Alle Helgen, Kyndelmisse, De 9 læsninger mm.) Desuden oplyses i hvilken kirke arrangementet finder sted, tidspunktet, lidt om indholdet og om der er entré eller ej.

For tilmelding kontakt Anette Jungild.

Tlf. nr.: 51 14 22 49 eller mail: organist.anskirke@gmail.com

AFLYST!

Det er desværre ikke muligt at gennemføre pga covid19 retningslinier.

søndag den 4. oktober kl. 14 - 16 i Ans Sognehus

Visens Venner fra Kjellerup vil denne eftermiddag underholde med forskellige viser, sange og små fortællinger. Der bliver også mulighed for selv at synge med på de mange kendte viser.

Efterårskoncerten i Ans Sognehus begynder kl. 14, og i pausen vil der være kaffe, te, hjemmebag samt fernisering af nyt kunst.

Alle er velkomne til et par hyggelige timer i Sognehuset med fællessang, musik og kunst.

Fri entré.