Grønbæk Sogns Musikvenner

Der er mulighed for at få tilsendt en mail, når der i Grønbæk Sogn er koncert eller andre særlige musikalske arrangementer i vore kirker. Mailen vil blive udsendt få dage før arrangementet, og her vil det fremgå, hvilken type musikalsk arrangement det handler om. Om det er en koncert eller musikgudstjeneste (så som Alle Helgen, Kyndelmisse, De 9 læsninger mm.) Desuden oplyses i hvilken kirke arrangementet finder sted, tidspunktet, lidt om indholdet og om der er entré eller ej.

For tilmelding kontakt Anette Jungild.

Tlf. nr.: 51 14 22 49 eller mail: organist.anskirke@gmail.com

Sommerkoncert 2020 (udskudt forårskoncert)

Grønbæk kirke onsdag den 15. juli kl. 19.30

Willy Egmose (klaver), Jeppe Smith-Olsen (bas) og Espen Laub von Lillienskjold (trommer)

Willy Egmose Jazz Trio

Willy Egmose Trio er en dansk efterspurgt jazztrio og har - med skiftende besætning - været på banen siden starten af 1970’erne. En stor del af trioens publikum finder man i danske kirker, idet Willy Egmose, der har været ansat som organist ved Skjern kirke 1968 – 2014, benytter salmemelodier som et af sine favoritemner. Egmose har selv komponeret flere salmemelodier, hvoraf to er blevet optaget i Den Danske Salmebog 2003 til salmerne: ”Menneske, din egen magt” og ”Gud, vi er i gode hænder”. Som en naturlig følge heraf er en del af trioens repertoire salmemelodier i jazzbearbejdelser. Spillestilen i trioen er mainstream inspireret af pianister som Monty Alexander, Jan Johansson og ikke mindst Oscar Peterson samt af bassisten Niels Henning Ørsted Pedersen. Trioen har lavet koncerter i hele landet og turneret i Sverige, Norge, Estland, Tyskland og Kina. En enkelt LP og en lang stribe cd’er er det også blevet til.

Willy Egmose Trio spiller i øvrigt sin afskedskoncert til august på Ringkøbing Fjords Jazzfestival. Da er det 39 år siden, at Willy Egmose dannede sin jazz-trio, men mener, at nu er det tid at stoppe. Så vi er glade for, at vi i Grønbæk kirke når at få denne koncertoplevelse med trioen, inden de takker af.

Alle er velkomne, og der er fri entré.