Grønbæk Sogns Musikvenner

Det er muligt at få tilsendt en mail, når der i Grønbæk Sogn er koncert eller andre musikalske arrangementer i Ans og Grønbæk kirker eller sognehuset.

I mailen vil det fremgå, hvilken type musikalsk arrangement det drejer sig om, hvor arrangementet finder sted, og om der er entré eller ej.

Ønsker man at tilmelde sig "Grønbæk Sogns Musikvenner", kan man kontakte:

Organist Anette Jungild

tlf. nr.: 51 14 22 49

organist.anskirke@gmail.com

(man kan til enhver tid framelde sig igen)

Forårskoncert i Grønbæk Kirke

tirsdag den 7. maj kl. 19.30 med

Silkeborg Koret

Silkeborg Koret er et blandet 4-stemmigt kor med ca. 25 medlemmer og ledes af korleder Malene Rohden. Koret blev oprettet af Niels Bystrup i september 1974 og markerede sit 40 års jubilæum i maj 2014 med en koncert på Kunstcentret Silkeborg Bad.

Udover koncerter i omegnens kirker har koret også sunget på Valdemar Slot på Tåsinge, i Kolby og Tranebjerg kirker på Samsø, i Dybbøl Kirke og på Sønderborg Slot, i Vor Frelser Kirke i Aalborg, på Gl. Estrup og i Ebeltoft. Af større projekter har koret opført Faurés "Requiem" sammen med orkester og solister, Vivaldis "Gloria" i samarbejde med Sejs Koret og orkester og solister samt turneret med "Spillemandsmessen" bistået af forskellige musikere, heraf 2 gange med ophavsmændene til messen, "Jydsk på Næsen". Ans og Grønbæks egen kirkesanger, Nis Pedersen, synger med i Silkeborg Koret.

Ved forårskoncerten i Grønbæk kirke byder koret på smukke og iørefaldende sange til forårsstemningen og den kommende sommertid, og der vil også blive plads til nogle fællessange.

Efter koncerten bydes der på kaffe og småkager i våbenhuset med tid til snak og samvær.

Alle er velkomne, og der er fri entré.

Kommende gudstjenester

BegivenhedDato