Grønbæk Sogns Musikvenner

Det er muligt at få tilsendt en mail, når der i Grønbæk Sogn er koncert eller andre musikalske arrangementer i Ans og Grønbæk kirker eller sognehuset.

I mailen vil det fremgå, hvilken type musikalsk arrangement det drejer sig om, hvor arrangementet finder sted, og om der er entré eller ej.

Ønsker man at tilmelde sig "Grønbæk Sogns Musikvenner", kan man kontakte:

Organist Anette Jungild

tlf. nr.: 51 14 22 49

organist.anskirke@gmail.com

(man kan til enhver tid framelde sig igen)

Sommerkoncert 2020 (udskudt forårskoncert)

Sommerkoncert

i Grønbæk kirke

onsdag den 15. juli kl. 19.30

Willy Egmose Jazz Trio

Willy Egmose (klaver), Jeppe Smith-Olsen (bas)
 og Espen Laub von Lillienskjold (trommer)

Willy Egmose Trio er en dansk efterspurgt jazztrio og har - med skiftende besætning - været på banen siden starten af 1970’erne. En stor del af trioens publikum finder man i danske kirker, idet Willy Egmose, der har været ansat som organist ved Skjern kirke 1968 – 2014, benytter salmemelodier som et af sine favoritemner. Egmose har selv komponeret flere salmemelodier, hvoraf to er blevet optaget i Den Danske Salmebog 2003 til salmerne: ”Menneske, din egen magt” og ”Gud, vi er i gode hænder”. Som en naturlig følge heraf er en del af trioens repertoire salmemelodier i jazzbearbejdelser. Spillestilen i trioen er mainstream inspireret af pianister som Monty Alexander, Jan Johansson og ikke mindst Oscar Peterson samt af bassisten Niels Henning Ørsted Pedersen. Trioen har lavet koncerter i hele landet og turneret i Sverige, Norge, Estland, Tyskland og Kina. En enkelt LP og en lang stribe cd’er er det også blevet til.

Willy Egmose Trio spiller i øvrigt sin afskedskoncert til august på Ringkøbing Fjords Jazzfestival. Da er det 39 år siden, at Willy Egmose dannede sin jazz-trio, men mener, at nu er det tid at stoppe. Så vi er glade for, at vi i Grønbæk kirke når at få denne koncertoplevelse med trioen, inden de takker af.

Alle er velkomne, og der er fri entré.

Pramdragerkoncert med Marie Carmen Koppel

Tirsdag den 9. juni kl. 19.30 er der Pramdragerkoncert i Ans kirke med

Marie Carmen Koppel (sang) og Steen Rasmussen (klaver).

Marie Carmen Koppel er en dansk soul- og gospelsangerinde. Hun er ud af en musikalsk familie og startede som 6-årig med at spille violin. Sangen blev dog hendes levevej, og i dag er hun kendt for sin store fyldige stemme. Som 22-årig modtog Marie Carmen Koppel legater fra Den Danske Banks Jubilæumsfond samt fra Dronning Ingrids fond, for hvilke hun rejste til New York i 2 år. Her sang hun som den første hvide og den første ikke-amerikaner i gospelkirken ”Fountain Church af Christ” i Brooklyn. Efter opholdet i New York vendte hun tilbage til Danmark og startede sin egen solokarriere. Hendes første soloalbum udkom i 1996 med titlen ”Marie Carmen Koppel” og var med gospelsange lært i New York. Herefter har hun løbende udgivet flere albums, medvirket i tv-programmer og afholdt koncerter i kirker, kulturhuse, på store og mindre scener m.v.

Ved Pramdragerkoncerten i Ans kirke vil programmet være en blanding af Maries egne personlige sange samt nye og gamle gospel og soul sange.

Marie Carmen Koppel akkompagneres af Steen Rasmussen på klaver.

Dørene åbnes kl. 19 – en halv time før koncerten.

Billetter til koncerten koster 125 kr. og kan fra mandag den 25. maj købes i Super Brugsen, Ans.

Kommende gudstjenester

BegivenhedDato