Den forbudte frelse

Sogneaften tirsdag den 31. marts kl. 19.30

Foredrag ved valgmenighedspræst Massoud Fouroozandeh.

Massoud Fouroozandeh er født i Teheran i 1970. Han er tidligere muslim, men er i dag konverteret til kristendommen. Som ung flygtede Massoud til Danmark, hvor han tog studentereksamen, studerede international markedsøkonomi, og startede sin egen virksomhed, som han drev, indtil Jesus viste sig for ham i en drøm og kaldte ham til tjeneste. Massoud er i dag uddannet cand.theol. fra Århus Universitet og valgmenighedspræst i Church of Love, Danmarks første migrant-valgmenighed i Folkekirken, med kirker i Odense, Århus og København.

Massoud Fouroozandeh fortæller sin dramatiske historie, hvori en koransanger i Iran bliver kristen præst i Danmark. Han fortæller om barndommen i Shahens Teheran, de tidlige teenageår under ayatollah Khomeinis styre, om den dramatiske flugt over de kurdiske bjerge med den ene fod i gips, og ikke mindst om livet i Danmark. Her beskrives især hans omvendelse til kristendommen og arbejdet med den iranske menighed. Foredraget forener den personlige fortælling med en teologisk forklaring af forskelle og ligheder mellem Islam og Kristendom.

Pris: 50 kr.

Kommende gudstjenester