Morgensang

At starte dagen med at synge sammen med andre må sprede glæde og smil. Derfor vil vi i Ans kirke fremover tilbyde morgensang første onsdag i måneden. Vi synger fra højskolesangbogen, salmebogen og 100 salmer. Sangene bliver en god blanding af kendte, mindre kendte og helt nye. Der vil hver gang blive fortalt lidt grundlæggende om én af sangene - ellers skal vi blot synge. Vi synger i kirken fra kl. 9 - ca. 9.30, og slutter med at bede fadervor i kor. Bagefter indbydes alle der har tid og lyst over i sognehuset til kaffe og rundstykker.

Morgensang ledes af kirkens organist Anette Jungild, som ved denne lejlighed kun spiller fra klaveret oppe foran.

Alle kan være med, og alle er hjertelig velkomne!

Der er morgensang følgende datoer:

- på grund af covid-19 er morgensang indtil videre aflyst -

Morgensang er i Ans Kirke den første onsdag i hver måned kl. 9

Tilmelding er ikke nødvendig.

Spørgsmål om morgensang

Hvis du har spørgsmål eller hvis du gerne vil på mailinglisten for Grønbæk Sogns Musikvenner, så kontakt Anette Jungild.

Email: organist.anskirke@gmail.com