Minikonfirmand

”Minikonfirmand” er et tilbud til børn i 3. klasse. Den officielle betegnelse er ”børnekonfirmandundervisning”, men man skal ikke nødvendigvis have været minikonfirmand for at kunne blive konfirmeret. Omvendt er det heller ingen betingelse for at være minikonfirmand, at man vil konfirmeres. Man behøver heller ikke være døbt eller medlem af folkekirken for at deltage. Alle kan være med!

”Minikonfirmand” er en mulighed for børnene til at stifte nærmere bekendtskab med kristendom og kirke. Undervisningen er præget af oplevelse. Vi skal høre fortællinger fra Bibelen, synge gamle og nye salmer, snakke om tro, dåb og nadver, lave forskellige aktiviteter og gå på opdagelse i kirken. Hver gang får vi en forfriskning, brød og saftevand el. lign. Undervisningen varetages af kirke- og kulturmedarbejder Helle Kjærsgaard og sognepræst Erik Bjørn.

Herunder kan du læse mere om minikonfirmand og du kan finde tilmeldingsseddel!

Til forældre: læs mere her!

Indbydelse som børnene får i skolen, kan du også se her!

Her er tilmeldingsseddel.