Vi starter et nyt hold torsdag d. 17. september kl. 10.45 og vi mødes 7 gange.

(Husk tilmelding )

Denne gang bliver det lidt anderledes end det plejer at være pga. corona. Vi starter i kirken med at gå en lille runde, så babyerne kan fornemme rummet og høre orglet. Herefter går vi over i sognehuset, hvor der er mere plads, og vi derfor kan lave næsten det samme som vi plejer, bare med mere afstand.

Vi synger for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange. Vi bruger forskellige sansestimulerende ting som tørklæder, klokkespil m.m. Man behøver ikke at kunne synge for at være med. Det varer ca. en halv time. Efter sangen er der hygge med en kop te eller kaffe.

Der er skummåtter, men tag gerne en ekstra dyne eller et lille tæppe med, som barnet kan ligge på.

Babysalmesang er for babyer, som på starttidspunktet er fra 1-8 mdr., sammen med en mor, far, bedsteforælder eller en anden nær voksen. Alle er hjerteligt velkomne – husk at tilmelde dig først! Der kan være 8 deltagere på holdet. Det koster ikke noget at deltage.

Tilmelding

Tilmelding til Helle Kjærsgaard: SMS til 3042 0134 eller mail: kirke@hellehus.dk